Tips för semestershopping

2 min read

Gör en lista med människor som du väljer att få gåvor och motsvarande lista över sannolika gåvor för var och en av dem. Det är väldigt viktigt för att ha en kontrollerad shopping annars kommer du i slutändan att köpa saker du skulle sluta inte gåva någon. Diskutera detta med vänner och släktingar om semestershopping, till exempel har min granne beslutat att hålla denna semestersäsong bara för barn, vilket betyder att bara barn kommer att få gåvor och ingen annan.

Gränshandel i Tyskland – här är varorna billigast | Aftonbladet

Börja köpa före schemat

En smart semesterköpare startar före schemat (första veckan i december) eller någon gång även från och med Black Friday. Huvudhandlare offline eller online, börjar erbjuda några galna pre-helg-säsong erbjudanden för att fånga kunden även innan festivalshopping startar.

Handla på nätet

Online shopping är alltid ekonomiskt och ger dig mer alternativ än offline, speciellt med saker som jämförelseshopping, kuponger och cashbackshopping.

Var mycket tydlig om var du kan köpa när du köper online, besök inte bara någon webbplats och köp. Köp endast från kända bra webbplatser i.E. Dell.Com, hp.Com, sonystyle.Com, tigerdirect.Com etc. När semestern närmar sig hittar du tusentals webbplatser som erbjuder olika orealistiska erbjudanden för att locka semester shoppare. Var mycket tydlig när du köper vad varifrån.

Tänk alltid på nästa års shopping, spara året runt, och det bästa sättet att göra är att öppna ett separat sparkontokonto och lägga några dollar varje månad så att du kan använda det för din semestershopping.

More From Author

+ There are no comments

Add yours