Fritid, Hobby, Landskap, Trädgårdsarbete

Att landskapa din trädgård med blåbärbuskar är enkelt och läckert

Att odla dina egna blåbärbuskar och ätliga växter är enkelt och läckert

Landskapsarkitektur är en kreativ och spännande möjlighet att tillhandahålla ett slags “ögon godis” för din trädgård, eller att skapa vår egen privata komma bort från världen miljön. Oavsett om det är en frodig trädgård eller en intim uteplatsdesign landskap kan skapa en personlig intim inställning, eller till och med ställa in ditt karaktär.

Nektarrika växter | Odla.nu

Många människor när landskapsarkitektur tänker främst på att använda prydnadsväxter, men ätliga landskapsarkitektur kan utgöra ett alternativ till traditionella bostadslandskap som du ser i de flesta heminställningar. Ätliga landskap kan vara lika iögonfallande, ibland ännu mer, och ändå producera en ätbar gröda för ditt hembruk. Det är möjligt att skapa en helt ätbar trädgård som är fantastisk att titta på, eller så kan du helt enkelt integrera några få växter som ger dig härlig färg och några läckra ätliga frukter.

Landskap med blåbärsväxter

Dessa buskar är en stor ätlig landskapsmöjlighet som erbjuder fantastiska hälsofördelar såväl som skönhet, och fler människor bör integrera dem i sina landskapsdesign.

Blåbärsväxter kan ge utmärkt landskapsfärg och struktur på din landskapsarkitektur, men ett av de första besluten är var du ska plantera dina blåbärbuskar i trädgården?

Blåbärbuskar behöver inte planteras enbart för sin saftiga frukt, utan också för deras naturliga estetiska landskapskvaliteter.